Translate

måndag 15 september 2014

Säg integration istället för invandring.

@PBR_81 Nu är valet över och man måste gå vidare. Men det är klart att man skäms över att vara svensk nu när ett rasistiskt hatparti får nästan 13%. 

Det är dags att skrota ordet "invandring" tror det var där någonstans allting gick fel, rasistledaren Jimmie Åkesson gjorde ordet till något negativt han utnyttjade människors okunskap, rädsla och missnöje. Precis som nazistpartiets ledare Adolf Hitler eldade det tyska folket till ett fruktansvärt andra världskrig. Härjar nu hatet i Europa och tyvärr också i Sverige. 

Alliansens skuld är enorm, deras brutalt misslyckade styre har ökat klyftorna enormt. I dessa sprickor i välfärden har ett hat slagit rot, ett hat mot ett enormt orättvist samhälle. Där rika blir rikare och de som har det svårt fått det ännu svårare. 

Här har rasistpartiet lurkat sig in bland det klassiska "svenska gnället" de använde jantelagen som språngbräda. Därför har de vuxit men de har inga hållbara lösningar och på hat kan man inte bygga ett samhälle, deras politik ökar bara klyftorna. 

Därför måste vi på allvar tala om integration nu. Hur vi ska få alla dem som känner utanförskap att bli en del av samhället så att de känner att deras liv har någon mening. Så att självmorden upphör. Det är många som behöver integreras långtidssjukskrivna, långtidsarbetslösa, människor som flyr från krig och svält. Det ska också vara en självklarhet att alla oavsett kön och läggning ska kunna ha samma villkor i samhället.  

Det är det vi måste göra, det politiken måste handla om nu. Integration! Då kommer det inte att finnas något hatparti nästa val. Okej?#val2014 #rasism #hitler #åkesson #alliansen #klyftor #samhälle #välfärden #utanförskap #självmord #invandring #integration #jantelagen #politik #långtidssjukskrivna #långtidsarbetslösa #sjukskrivna #arbetslösa #krig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar